Hello.. It's me, I was wondering if after all this months you like to read..(??)

Hej,
Vad ska man säga?
Vad har hänt på sistone?

- Ja du, jag kommer inte ihåg sist jag skrev så vart ska man börja??
Jag börjar från i höstas (Hösten 2015).
Då åkte jag till härliga Turkiet på höstlovet med min konfirmandgrupp, ja jag har gått och blivit konfirmationsledare. Helt otrolig grupp jag hade, men mer om det stannar mellan mig och konfirmanderna!
Turkiet levererade iallafall och jag lärde mig mycket mer om mig som ledare. Så jag valde att vara konfirmationsledare 1 år till (!). Så nu har jag min andra grupp. Jag har självklart inte gruppen själv. Det är 3 "stora" ledare som har gått utbildat sig på ett annat sätt än mig å 3 andra ungdomsledare. Nu är det endast jag och en annan "stor" ledare med detta år som var ledare för "Medelhavskryssarna" tidigare så jag räknas väl lite som en "stor" ledare ändå. Kul!!
Vad gjorde jag på julen då..? Inget speciellt, la ner lite mer tid och engagemang i att inreda rummet juligt.. Haha, nej men jag gjorde inget speciellt denna jul. Jag och mina föräldrar tog med oss våra två katter Simma och Kitty till mormor och morfar och tillbringade julafton och juldagen där. Jättemysigt, mormors köttlimpa är fantastisk!!
På nyåret var jag hos min barndomskompis Ulrica med min kusin Amanda. Super kul, verkligen!
Juste! Efter kryssningen på Medelhavet på höstlovet tog jag ett sabbatsår från gymnasiet.
Så jag började praktisera på ett äldreboende 2016. Jättehärligt att jobba runt folk, så jag passade på att söka ett "riktigt" jobb, mitt första jobb till... Gröna Lund. Och jag fick jobbet!! SÅ ROLIGT!
Jag ska börja jobba från säsongstart till 12 augusti då jag börjar skolan igen. Rätt så väldigt nervöst att ha ett jobb, detta jobb är ju ändå rätt krävande eftersom att man ska hålla humöret på topp i vått & torrt. Men det går nog bra när jag väl har börjat och känner mig bekväm i mina kläder. :)
Så nu har jag ingen praktik eller jobb och det har jag inte haft på..1månad. Väldigt skönt.
Det var nog det... Mitt halvår och de viktigaste delarna av det.

Imorgon ska jag till Täby med en kompis till mig, ska bli kul.
Ska kolla på lite saker jag önskar mig, fyller trots allt 18 år på tisdag ;)

Nu är klockan 1:07 så jag MÅSTE sova. Har inte ens borstat tänderna än, usch!

Godnatt sov så gott,
nu får vi hoppas att jag klarar av det här med att blogga!